Ne keress tovább! Bízd ránk honlapod, ha biztos akarsz lenni a végeredményben!

Webshop készítés

Rendelkezel már hagyományos értelemben vett bolttal? Esetleg szeretnéd a saját készítésű dolgaidat online árulni? Neked kell egy webshop!

Akár vegyesen akár csak online értékesítenél, azt garantálni tudjuk, hogy az általunk elkészített webáruházaddal te is és leendő fogyasztóid is elégedettek lesztek! Minden webshop, amivel bennünketmegbíznak, a felhasználóközpontú tervezés és webergonómia irányelvei mentén készül el, hogy hozzájárulhassunk sikeredhez!

Miért válaszd?

  • Az online vásárlás egyre nagyobb teret nyer, így rengeteg potenciális fogyasztót veszíthetsz el, ha ezzel a csatornával és vevői körrel nem foglalkozol.
  • El tudod érni azokat a személyeket is, akik kevésbé szeretnek üzletekbe járni, esetleg nincs idejük elmenni vagy egyéb okok miatt a személyes vásárlásban hátráltatva vannak.
  • Egy webáruház fenntartása lényegesen alacsonyabb költségekkel jár, mint üzlethelyiséget bérelni, eladókat fizetni.
  • Pontosan tudod mérni, melyek a legnépszerűbb termékeid, milyen demográfiai jellemzői (pl. nem, életkor, település) vannak vevőidnek és ezek alapján később célzott reklámokat, hírleveleket készíthetsz nekik.

Mikor ne válaszd?

Talán evidensnek tűnhet, de mielőtt eldöntöd egy webáruház nyitását, mindenképp győződj meg arról, hogy minden szükséges engedéllyel rendelkezel az értékesítéshez.

Nem akarsz online marketingre és keresőoptimalizálásra költeni. Egy webshop elkészítése önmagában nem elegendő a sikerhez, ha azt nem találják meg a vevők, nem lesz bevételed. Újonnan induló oldalak esetében mindig tervezni kell azzal is, hogy az elkészült webáruháznak forgalmat is kell generálni.

Árajánlat kérés

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésed és szeretnél árajánlatot kérni vagy személyesen konzultálni a weblapod elkészítésének lehetőségeiről, vedd fel felünk a kapcsolatot és mi még aznap felkeresünk!

Kérlek, add meg, kinek címezhetjük levelünket!
Kérlek add meg az e-mail címed, ahova az ajánlatot küldhetjük!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérlek, válaszd ki, hogy mely szolgáltatásunk iránt érdeklődsz!

*Az árajánlat kérése nem von maga után megrendelési kötelezettséget, csupán információt adunk arról, hogy az igényeidnek megfelelő oldal elkészítése nagyságrendileg mennyibe kerül nálunk.
*Árajánlatunk tájékoztató jellegű, a tényleges ár a konzultáció során megbeszélt konkrét fejlesztési igények mentén változhat.