Weblap készítés

Hozd el weblapötletedet és kivitelezzük. Az általunk készített weboldallal nemcsak egyszerűen láthatóvá válsz az interneten, hanem vállalkozásodhoz méltó online megjelenést kapsz.

Egyszerű statikus weboldalt szeretnél?

Statikus weblap – a tartalmas üzleti névjegykártya cégednek

Az általunk készített statikus weboldal ideális arra, hogy segítségével hatásosan bemutasd cégedet, a szolgáltatásaidat, az elérhetőségedet, referenciáidat. Mivel az aloldalak száma és tartalma állandó, előnye, hogy a tartalom frissítésére sem lesz gondod.

Mikor válassz statikus weboldalt?

  • Ha gyorsan szeretnél weboldalt. A statikus oldalak gyorsan elkészíthetőek, hiszen lényegesen kevesebb aloldalból állnak, mint például egy webshop.
  • Ha egyszerű, stabil weboldalt szeretnél. Mivel nincs szükség bonyolult oldalelemek, modulok használatára, ezért az oldal már csak egyszerűségénél fogva is stabilabban működik.
  • Ha minőségi weboldalt akarsz megfizethető áron. Természetesen tőled függ, mit tartasz megfizethetőnek. Ami tény: a statikus weboldalnál elsősorban a munkaidőt fizeted meg és a sablonoknak köszönhetően a megjelenés további tervezése is csökkenti az árat.
  • Ha nem akarsz „tucat” oldalt. Többféle design sablon közül választhatsz, ez azonban nem jelenti azt, hogy oldalad ne lenne majd rád jellemző. A fejlesztés során minden esetben személyre szabjuk a weblapodat, a sablon elsősorban az oldal tervezett elrendezéséhez ad támpontot.

Mikor ne válaszd?

Ha a bemutatkozás mellett frissítendő tartalmat, híreket vagy blogot is elhelyeznél oldaladon és ha szeretnéd te magad menedzselni a tartalmat, akkor dinamikus oldalra lesz szükséged, ebben szintén segíthetünk neked. Ma már elengedhetetlen az online jelenlét. Az érdeklődők akkor döntenek céged, terméked, szolgáltatásod mellett, ha megtalálnak az interneten. Ha kihagyod ezt a lehetőséget, az olyan, mintha egyaltalán nem szeretnéd, hogy számoljanak veled. Hogy döntesz?

Kérj ajánlatot máris statikus weboldal készítésére!

Vagy egyedi igényeket kielégítő weblapot?

Dinamikus weblap – haladó megjelenés az interneten

Olyan weboldalt szeretnél, melyet könnyedén frissíthetsz magad is hírekkel, blogbejegyzésekkel, képekkel, videókkal, hirdetésekkel? A rendszeresen változó tartalomhoz dinamikus felépítésű oldalra lesz szükséged. Legyen bármilyen összetett az elképzelésed, megnyugodhatsz: tapasztalt fejlesztői csapatunknak azok a dinamikus oldalak sem jelentenek akadályt, melyeket mások nem mernek elvállalni.

Mikor ajánljuk dinamikus weboldalainkat?

  • Ha weboldalad tartalmát folyamatosan bővítenéd. Így az aloldalaid száma is nőni fog, nem fogsz beleférni egy statikus oldalba, egy jó dinamikus oldalra van szükség.
  • Ha információdús oldalt akarsz, melyen a látogatók könnyen megtalálják, amit keresnek. A dinamikus odalakon lényegesen több az információ, érdemes figyelembe venned, hogy kereső szintén csak dinamikus oldalak esetében kivitelezhető.
  • Ha a tartalmat te frissítenéd. A tartalomkezelő rendszer révén az elkészült dinamikus oldalt később teljes egészében te magad alakíthatod. Akkor és oda töltesz fel új anyagokat, amikor és ahová szeretnél.
  • Ha igazán egyedi weboldalt szeretnél. Dinamikus oldaladat a statikusnál sokkal egyedibbé tehetjük, és több, változatosabb vizuális elemet alkalmazhatunk.

Ha nem vagy benne biztos, hogy neked való a dinamikus oldal, érdemes átgondolnod, csiszolnod ötleteidet. Azt szeretnénk, ha a céljaidnak leginkább megfelelő weboldalad lenne, ezért arra biztatunk, bátran kérj tanácsot a közös munka megkezdésekor.

Kérj ajánlatot dinamikus weboldal készítésére most!
Hibabejelentés