Ne keress tovább! Bízd ránk honlapod, ha biztos akarsz lenni a végeredményben!

Statikus oldalak

Van már céged, vállalkozásod, de még nem vagy online? Napjainkban már azoknak is elengedhetetlen az online jelenlét, akik szolgáltatásaikat, termékeiket nem ott árulják. Egyre többen választanak céget úgy, hogy előbb megnézik őket az interneten és az ott keletkező benyomások alapján döntik el, mennyire megbízható, szimpatikus egy-egy vállalat. Azok, akik nem találhatóak meg közösségi oldalakon és nincsen saját honlapjuk akaratlanul is azt üzenik potenciális érdeklődőik felé, hogy nem léteznek, velük nem kell számolni. Pedig ez már egy egyszerű statikus oldallal elkerülhető lenne.

A statikus az oldalak legfőbb jellemzője, hogy az aloldalaik száma és tartalma állandó, azaz az információk egy meghatározott körének átadására készülnek. Az ilyen honlapok általában bemutatják a céget, munkatársakat, a nyújtott szolgáltatásokat, elérhetőséget, esetleg néhány referencia munkát.

Miért válaszd?

  • Gyorsan elkészíthetőek, hiszen lényegesen kevesebb aloldalból állnak, mint például egy webshop.
  • Mivel nincs szükség bonyolult oldalelemek, modulok használatára, ezért az oldal a saját egyszerűségéből adódóan stabilabban működik.
  • Olcsó és nem rossz értelemben. Az alacsony ár nem a rossz minőség jelzője itt, hanem annak a munkaidőnek, ami az elkészítéséhez kell.
  • Úgy kell az ilyen oldalra tekinteni, mint egy tartalmasabb névjegykártyára, amit bátran lehet az ügyfeleknek is mutogatni.
  • Számos sablon közül választhatsz, hogyan nézzen ki az oldalad, nem szükséges drága grafikusi óradíjat is megfizetni. Ez azonban nem jelenti azt, hogy „tucat” oldal lesz! Minden esetben a fejlesztés során személyre szabjuk a weblapokat. A sablon elsősorban nekünk ad támpontot az oldal elrendezéséhez és ahhoz, hogy te mit is szeretnél pontosan, neked pedig azt a biztonságot, hogy tudod, a végén mit fogsz készhez kapni.

Mikor ne válaszd?

Ha nem csak bemutatkozó oldalt szeretnél, hanem híreket vagy blogot is tennél bele, valamint szeretnéd te magad folyamatosan frissíteni, menedzselni a tartalmat, akkor már dinamikus oldalra lesz szükséged.

 

Dinamikus oldalak

A dinamikus oldal azoknak jó választás, akik egyfelől folyamatosan újabb és újabb tartalmakat szeretnének a honlapjukra felvinni, például híreket, blogbejegyzéseket, képeket, videókat, hirdetéseket, másfelől szeretnék ezeket a tartalmakat saját maguk kezelni.

Neked elég csak megálmodni, amit szeretnél, mi pedig elkészítjük. Szakképzett és tapasztalt fejlesztői csapatunk olyan kihívásokkal is könnyedén boldogul, melyeket más webfejlesztő cégek nem mernek elvállalni.

Miért válaszd?

  • Rendszeresen változó tartalomhoz elengedhetetlen az oldal dinamikus felépítése.
  • Költségesebb, mint egy statikus oldal elkészítése, azonban a tartalomállandó bővítésével, az aloldalaid száma is nőni fog, nem fogsz beleférni egy statikus oldalba.
  • Mivel a dinamikus odalakon általában lényegesen több az információ, szükséges lehet az érdeklődők számára egy kereső, ami szintén csak dinamikus oldalak esetében kivitelezhető.
  • A dinamikus oldalak tartalomkezelő rendszere révén az elkészült oldalt később teljes egészében te magad alakíthatod, akkor és oda töltesz fel új anyagokat, amikor szeretnél.
  • Sokkal egyedibbé tehető és több olyan oldalelem is alkalmazható, ami csak a dinamikus oldalak esetében megvalósítható.

Mikor ne válaszd?

Ha nincs konkrét elképzelésed a tartalomra vonatkozóan, amit kezelni szeretnél, inkább gondold még át és csiszold az ötleteidet. Mire a megrendeléshez, fejlesztéshez jutnál, egyértelműen meg kell tudnod mondani, hogy mit szeretnél. Kiforratlan igények esetén sajnos előfordulhat, hogy nem azt a végeredményt kapod, amit szerettél volna, vagy a tervezetthez képest magasabb áron, hiszen ha menetközben veszel fel új elvárásokat, azok további költségekkel járnak.

Árajánlat kérés

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésed és szeretnél árajánlatot kérni vagy személyesen konzultálni a weblapod elkészítésének lehetőségeiről, vedd fel felünk a kapcsolatot és mi még aznap felkeresünk!

Kérlek, add meg, kinek címezhetjük levelünket!
Kérlek add meg az e-mail címed, ahova az ajánlatot küldhetjük!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérlek, válaszd ki, hogy mely szolgáltatásunk iránt érdeklődsz!

*Az árajánlat kérése nem von maga után megrendelési kötelezettséget, csupán információt adunk arról, hogy az igényeidnek megfelelő oldal elkészítése nagyságrendileg mennyibe kerül nálunk.
*Árajánlatunk tájékoztató jellegű, a tényleges ár a konzultáció során megbeszélt konkrét fejlesztési igények mentén változhat.