"Az i-soft.hu csapata tökéletesen megvalósította, amit elképzeltünk, és ami nem utolsó szempont, a megbeszélt határidőre. Kéréseinkre mindig gyorsan és rugalmasan reagálnak, ezáltal sok időt és energiát spórolnak meg nekünk."

 

Perényi Gábor
Marketing Store Kft.

Vállalatunk összes szolgáltatása

Bármilyen megbízással érkezz hozzánk, ami nálunk biztos nem lesz: mellébeszélés, határidők tologatása, a telefont nem vesszük fel, az e-mailekre nem válaszolunk.

 

branding

Weblap készítés

Hozd el hozzánk weblap ötleted és mi megvalósítjuk neked! Legyen szó egyszerű statikus oldalról, vagy egyedi igényeket kielégítő dinamikus weblapról, számunkra nincs lehetetlen!
branding

Webshop készítés

Növeld bevételeidet webshop nyitásával! Bízd ránk online üzleted elkészítését és mi garantáljuk, hogy látogatóid számára a legkönnyebben kezelhető vásárlási folyamatot alakítjuk ki.
seo

Outsourcing

Több a feladat, mint amennyit fejlesztőid győznek? Szakképzett és tapasztalt fejlesztőink számos területen a segítségedre lehetnek. Tekintsd meg önéletrajzaikat és keress minket bizalommal!

Írj nekünk!

Ha felkeltettük az érdeklődéset és szeretnél árajánlatot kérni vagy személyesen konzultálni a projektedről, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi még aznap felkeresünk!

Kapcsolat