Outsource fejlesztés – a piac legjobb fejlesztői céged szolgálatában

Sürget az idő egy egyszeri, határidős projektnél? Egy hosszabb, átfogó fejlesztési feladathoz kellene a képzett, tapasztalt, megbízható fejlesztőt?
 

Szervezd ki a fejlesztést és hívj segítségül a képzett, tapasztalt munkatársainkat!

 

Milyen előnyökkel jár, ha fejlesztőinkre bízod a munkát?

  • Így olyan feladatokat is elvállalhatsz, amihez fejlesztőid nem értenek.Bizonyára nagyszerű fejlesztő csapatod van, de lehet, hogy minden programozási nyelvet ők sem ismernek. Kérd segítségünket, ha olyan feladathoz lenne szükséged segítségre, mely nem fejlesztőid szakterülete.
  • Ha gyorsan van szükséged fejlesztőkre.Méghozzá olyanokra, akik kiváló minőségben és határidőre elkészítik számára kitűzött feladatokat.
  • Ha nincs időd, energiád új fejlesztőt felvenni. A kiválasztás folyamata időigényes, nem beszélve a betanításról. Csapatunk tagjai szakterületük elismert képviselői, biztos lehetsz benne, hogy tudásukkal, tapasztalatukkal sikerre viszik projektedet.
  • Ha egy megbízható külsős fejlesztő partnert szeretnél. Bármikor adódhat olyan helyzet, amikor a fejlesztői feladatokat kiadnád. Mi mindig készen állunk a feladatra és az elvárt minőségben, határidőre elvégezzük azt.

 

Fejlesztőink ezeken a területeken nyújtanak hatékony segítséget:

Adatbázis kezelők: MySQL, PostgreSQL, MSSQL

Programozási nyelvek: HTML, JAVA, Javascript, PHP, CSS, C#, ASP.NET

 

Győződj meg fejlesztőink felkészültségéről, tekintsd meg önéletrajzukat!

 

Szeretnél többet megtudni fejlesztőink képzettségéről, tapasztalatáról, referenciáiról?

Add meg e-mail címedet és máris elküldjük önéletrajzukat, hogy biztos lehess abban, hogy a legjobbakra bízod projektedet.

Hibabejelentés